London

Uncategorized | Monday January 2 2017 9:11 am | Comments Off on London

Det er et par parker her i verden som man absolutt burde oppleve og de man finner i London er så visst blant disse. Det er en helt spesiell opplevelse å vandre rundt i disse grøntområdene og kikke på alle menneskene som befinner seg rundt deg, og se på alt det som foregår. Det er lunsjer, det er fotballtreninger, det er løpere, mennesker som sykler og utrolig mye mer.

Hvis vi skal få komme med en anbefaling så kan du starte i hjørnet av parken som kalles for Kensington Gardens og da på den siden hvor du finner ‘boligen’ til Kate og William – Kensington Palace. Du kan faktisk spasere bort til det lille slottet som de bor i og du kan attpåtil kjøpe litt effekter i slottskjelleren. Virkelig en flott opplevelse å starte vandringen din med. Denne parken er en av de kongelige hagene i London og ligger rett vest for kjente Hyde Park, og en av de mest kjente severdighetene i parken er monumentet av Albert – altså dronning Victorias mann. Dette monumentet står forøvrig rett over gaten til Royal Albert Hall.

Med det samme du befinner deg i London og disse bydelene så har du naturligvis også muligheten til å overvære en ekte Premier League match. Kensington ligger ikke så langt unna Chelsea, og som kjent så er jo dette laget virkelig i toppform om dagen! Det skrives artikler opp og i mente om Premier League gjennom hele året og for de fotballinteresserte er denne byen nærmest som et mekka å regne.

Storlagene i London er mange og vi kan trekke frem nevnte Chelsea, Arsenal, Tottenham, Palace og trolig enda flere. Dette er imidlertid de mest kjente og å få oppleve en kamp som dette er utvilsomt et minne for livet!

London er rett og slett en fantastisk by, og som sagt anbefaler vi på det varmeste en tur inn i vakre Kensington Gardens hvis du skulle befinne deg der.